Logo

Beroepsopleiding 

Biografische Dieptecoaching

De moeder van alle coaching

Begin 2024 start onze opleiding voor coaches, gezondheidszorgers en verwante professionals weer.

MEER INFO

Persoonlijke ontwikkeling is de beste investering in uzelf, uw loopbaan, uw bedrijf en onze planeet.

Heart in Business werkt met Hartintelligentie, het voor de meeste mensen onbekende en ongebruikte bewustzijnsreservoir van het hart.

Gebruik van Hartintelligentie staat het meest garant voor duurzame - ook financi├źle - winst voor u, uw werk en de wereld.

Daarmee activeert u de kernkwaliteiten van het hart zoals compassie, inspiratie, sociale intelligentie, vertrouwen, intuïtie en creativiteit. 

Placeholder Image
Feature Image

Leiderschaptraining

Hoe wordt u een natuurlijk leider? Door vanuit uw authentieke kern te werken. Leer optimaal leiding geven vanuit uw missie, passie en doelen.

NATUURLIJK LEIDERSCHAP TRAINING
Feature Image

Personal Coaching

Deze methode berust op uw biografie, uw huidige werksituatie en uiteraard de persoon die u nu bent. Van daaruit wordt uw werksituatie versterkt en leert u uw talenten optimaal benutten.

BIOGRAFISCHE BUSINESS COACHING
Feature Image

Beroepsopleiding

2021 start Ab Straatman de revolutionaire beroepsopleiding ‘Biografische Dieptecoaching’ voor professionals weer. Deze methode wordt door veel experts beschouwd als de basis voor elk type coaching. 

OPLEIDING: BIOGRAFISCHE COACHING
Placeholder Image

Wetenschap

Recent onderzoek naar de neuro-psychische functies van het hart leert dat gezonde bedrijfsontwikkeling vanzelf volgt op persoonlijke ontwikkeling van directie en werknemers in de onderneming.

De ontwikkeling en in gebruiksname van het hartcentrum met al haar bijzondere capaciteiten blijkt daarbij centraal te staan. De wetenschappelijke methodes daarvoor zijn inmiddels ontwikkeld en vrijgekomen.

De tijd is rijp om de talenten van het hart in te voeren in het bedrijfsleven en organisaties. Steeds meer bedrijven zetten deze stap. Mensen leren werken met sociale intelligentie, vertrouwen, intuïtie, empathie, creativiteit, stressreductie en meer.

Dit leidt tot meer levengevende én financiële winst voor mens, bedrijf en wereld.

Klanten

Placeholder Image

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks pure inspiratie in je mailbox! 

Boeken

Feature Image

Crisis als Kans

De economische crisis biedt kans op groei en nieuwe zakelijke oplossingen. Zelfstandige werkers, ondernemers en freelancers kunnen deze bijzondere tijd gebruiken om aan zichzelf te werken en hun bedrijf te verbeteren. 

Coach en bedrijfsadviseur Ab Straatman geeft 'tien gouden inzichten' die de basis vormen voor een gezond en duurzaam bedrijf. Praktische inzichten die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkleven. Ontdek ook dat je hart je geniaalste zakenpartner is die jou vanzelf naar een inspirerende loopbaan en naar winstgevend ondernemen voert. 

Feature Image

Het Pad van Creatie

Bewust je eigen toekomst scheppen vanuit het hart. De mens is een scheppend wezen. Elke gedachte, emotie, intentie en handeling geeft vorm aan het leven. De kunst is om van die kracht bewust gebruik te maken. De helende invloed daarvan op ons leven en de wereld is enorm. Wij kunnen kiezen uit negatief en positief scheppen, of voor het vermogen tot supercreatie vanuit het hart. De wetten en technieken hiervoor zijn wetenschappelijk onderzocht en bewezen. 

Feature Image

Het pad van zelfgenezing

Jezelf genezen is mogelijk. Steeds meer mensen hebben behoefte aan inzicht in de werkelijke oorzaak van hun ziekte en de manier waarop zij zichzelf kunnen genezen. Zelfgenezing is de hoogste vorm van genezing. Daarnaast biedt zelfgenezing de beste garantie tegen herhaling van ziekte. Om jezelf te kunnen genezen, heb je moed, inzicht en de juiste technieken nodig. In Het Pad van Zelfgenezing worden deze aangereikt.