Logo

Training:
Natuurlijk Leiderschap

Wat is leiderschap?
In essentie heeft iedereen een leider in zich. Of we nou een heel bedrijf leiden, een team aansturen, een groep vrienden, familie of gewoon onszelf, in een bepaalde vorm zijn we allemaal een leider. Elke dag kunnen we hier invloed op uitoefenen en beter worden. Maar wat onderscheid de natuurlijke leiders van mensen die in een leidinggevende positie staan, maar minder in staat blijken om mensen te inspireren en effectief te leiden?

De meest bewonderde, geliefde en gerespecteerde leiders zijn leiders die in staat zijn om anderen te motiveren en inspireren om hun volledige potentieel als mens te bereiken. Er is genoeg literatuur geschreven over de karaktereigenschappen van deze natuurlijke leiders. Hoe verinnerlijkt u deze eigenschappen, zodat ze van binnenuit en natuurlijk in u opkomen zonder dat je hoeft te imiteren of te doen alsof?

Uit onderzoek blijkt dat leiders, managers en bestuurders, hoe verschillend de bedrijven waar zij voor werken ook zijn, duurzamer werken en een hogere omzet genereren als zij hun hartkwaliteiten leren inzetten. Daarbij neemt bovendien hun gezondheid toe. Een spannend en uiterst vernieuwende aanpak. Inmiddels zijn er talloze concrete voorbeelden van organisaties die deze manier van werken hebben ingebed. De meest doeltreffende en snelste manier om dat te bereiken is door het in gebruik leren nemen van uw Hartintelligentie.

De training

Tijdens de training leert u concreet uw hart te activeren en hoe deze methodes toe te passen in uw werk. Zo ontstaat authentiek leiderschap als unieke combinatie van uw bestaande en nieuw te ontdekken talenten.

Wanneer U werkt vanuit uw hart zorgt u niet alleen goed voor uzelf, maar automatisch ook voor de ander.

Tijdens de training krijgt u praktische technieken aangeboden om de talenten van uw hart te activeren en te versterken.

U krijgt concrete handvatten om de technieken in uw werk toe te passen vanuit uw missie en passie. Kortom, een training die zich vertaald in succes, plezier en gezondheid voor u en uw bedrijf.

Programma

Dagdelen:

  • Leiderschap vanuit Hartintelligentie met wetenschappelijke onderbouwing
  • Natuurlijk leiderschap gedragen door missie, passie en doelstellingen
  • Persoonlijk Groeiprogramma voor Leiders
  • Resultaten van bedrijven met natuurlijke leiders; hun inzichten en methodes
  • De moderne werknemer en zijn/haar wensen
Meld mij aan